Ranta-asukkaan ääni

Tämä osio tästä internetsivustosta on tarkoitettu ns. blogi-sivuksi, jolle kuka tahansa Pienen Pyhäveden ranta-asukas voi kirjoittaa juttuja tai julkaista esimerkiksi järveen ja sen lähiympäristöön liittyviä kuvia muiden iloksi. Jokainen bloggari voi valita mieleisensä aiheen kirjoituksilleen – kaikki jutut ovat tervetulleita, koskee ne sitten luontohavaintoja, kalastusta tai vaikkapa mökkilaisten erilaisia puuhia eri vuodenaikoina!

Mäntyharjun maisemissa jo vuosikymmeniä

Ennen uuden historian kirjoittamista, Mäntyharjun verkkomuseossa voi jokainen halutessaan käydä tutustumassa, millaista elämää muun muassa Pienen Pyhäveden rannoilla on aiemmin ollut. Aiheesta on kirjoitettu myös mediassa, Yle Uutiset [21.3.2014].

Alla olevista painikkeista pääset suoraan verkkomuseon sivuille.

Ilmastoahdistustako?

Nautin luonnosta ja luonnossa liikkumisesta – näistä mökkimaisemista saan korvaamatonta energiaa lapsiperheen arjen pyörittämiseen ja työssäjaksamiseen. Hyvinvoiva luonto on minulle tärkeä voimavara ja yritänkin tehdä parhaani vähentääkseni elämäntapani aiheuttamia ympäristövaikutuksia….

Ohjeita bloggaajille

Bloggauksen pikaohje Pyydä tunnukset yhteydenottolomakkeella Kirjaudu sisään osoitteesta https://pienipyhavesi.fi/login Kirjoita teksti tai muokkaa jo aloittamaasi kirjoitusta Ota kuva puhelimellasi ja lisää se artikkelikuvaksi Julkaise Säännöt Sana on vapaa, voit julkaista…